ajoneuvoNOSTURISIMULAATTORI

Simulaattoreiden avulla voidaan nostaa irtotavaraa ja suuria esineitä, kuten putkia, puuta ja metallilevyjä. Uusia esineitä noston harjoittamiseen voidaan lisätä helposti. Nostimen ja nosturin liikkeet eroavat nostettavan esineen painon ja muodon mukaan. Värähtelyn poisto on mahdollista kaikissa hissi- ja nosturisimulaattoreissa. Tuulivaikutukset sisältyvät kaikkiin ulkopuolisiin simulaattoreihin, ja muut ympäristövaikutukset voidaan lisätä helposti. Simulaattoreilla on useita erilaisia harjoitusharjoituksia, esimerkiksi esineiden nostaminen estetyn polun kautta tai kuorman sijoittaminen konttiin tai alustalle tai muulle alustalle.

ajoneuvonosturisimulaattori

Simulaattori toimii kahdella simulaatiokäyttöön valmistetulla joystikilla. Ympäristönä on rakennustyömaa. Simulaattori on toteutettu yhteistyössä TTS:än kanssa. Simulaattorin fysiikat on mallinnettu ja testattu useiden ammatillisten opettajien kanssa.  

 

Harjoitteet:

 

  • Käyttösimulaationa kasataan torninosturi. Nosturin käyttöä seurataan ja se on erikseen pisteytetty. Tästä saa suorituksen jälkeen raportin joka tallentuu Isovelijärjestelmään.

käyttöönottotarkastus

harjoitteet:

 

  • Käyttöönottotarkastus-ympäristössä tarkastetaan autohallissa koko laitteisto. Suoritusta seurataan ja se pisteytetään erikseen. Pisteytys tallentuu Isovelijärjestelmään

Yhteydenottolomake

Yhteydenottoni koskee: